Biologische slagerij Gerrit Takke


Al weer ruim 25 jaar geleden startte ik  één van de eerste biologische slagerijen in het land. Samen met mijn team was ik als pionier gedreven om biologisch vlees op de kaart te zetten. Naast het feit dat ik biologisch vlees lekker vond waren ook aspecten als dierenwelzijn en milieu voor mij belangrijk. Biologisch vlees is nu goed verkrijgbaar maar in de beginjaren was dat zeker niet het geval. De vraag en het aanbod groeide in de afgelopen jaren  explosief.De slagerij is inmiddels uitgegroeid tot een heuse eetwinkel.


Het is mijn passie om u samen met mijn team dagelijks de lekkerste producten aan te bieden. Met dezelfde idealen als toen maar met de kennis van vandaag adviseren wij u graag over ons biologische vleesassortiment en vleeswaren. Of u kiest voor onze bekroonde Gelderse worst of het gerijpte Dry Aged vlees, ik weet zeker dat u de liefde voor het vak in onze producten proeft!

Horeca leverancier

Wij zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd horeca leverancier. Dus ook voor grootverbruik bent u bij ons aan het juiste adres.